Omiljene 0
  • Košarica 0 0,00 EUR
    • cart-image

Najčešća pitanja

Općenito

Trudimo se da Vam pošiljka stigne u što kraćem roku. Vrijeme izrade ovisi o odabranom proizvodu. Uobičajeno vrijeme izrade je 1-2 radna dana, ali za neke proizvode vrijeme izrade može se produljiti i do 7 radnih dana. Vrijeme isporuke od otpreme iz naše proizvodnje obično je 3-4 radna dana.
Slanje pošiljaka:
Slike na platnu:1 radni dan
Slike na staklu:3 radna dana
Slike sa satovima:3 radna dana
Foto tapete:2 radna dana
Tapete:2 radna dana
Foto tapeta za vrata:3 radna dana
Paravani:5 radnih dana
Posteri:4 radna dana
Zidne naljepnice:2-3 radna dana
Ovisno o dimenzijama pošiljke i odabiru pouzdanog i najpovoljnijeg prijevoznika. Koristimo prijevozničke tvrtke GLS i Overseas. Cijena dostave je 7,10 Kn. Za narudžbe iznad 125 € dostava je besplatna.
Plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine: online plaćanjem karticom preko Payment Gatewaya (+ 0 €) ili pouzećem (+ 1,5 €).
Ako imate kod za popust, primjenjujete ga u zadnjem koraku narudžbe ("nastavite na blagajnu → Narudžba → Imate li vaučer za popust?" Nakon klika pojavit će se polje u koje možete unijeti svoj kod za popust.) popust će se oduzeti na kraju narudžbe.

Slike na platnu

Da, slika na platnu je napeta na nosivi okvir.
Okvir je debljine 16 mm.
Da, platno je otisnuto i sa strane slike. Tiskamo visokokvalitetnim bojama koje su postojane i ne blijede.
Isporučujemo kuke i vijke za slike. Naći ćete ih pričvršćene za foliju s mjehurićima u koju je umotana slika.
Da, učitajte svoju fotografiju ovdje i odaberite dimenziju slike. Ukoliko uređivač ne funkcionira ispravno, pošaljite nam fotografiju na e-mail adresu info@mivali.hr. U najkraćem roku ćemo vam poslati više informacija, uključujući pretpregled vaše slike.

Slike na staklu

Staklo je debljine 3 mm. Tiskamo visokokvalitetnim UV tiskom direktno na staklo.
Isporučujemo samoljepljive nosače za slike.

Slike sa satovima

Da. Samo satne kazaljke prilažemo zasebno kako bismo izbjegli oštećenje tijekom isporuke.
Trebat će vam 2x AA baterije koje nisu uključene u pakiranje.
Da. Možete birati između četiri boje kazaljki sata i nekoliko varijanti dizajna brojčanika. Kod višedjeljnih slika možete odabrati na koji dio želite postaviti brojčanik.

Foto tapete

Zidne tapete izrađujemo od visokokvalitetnog netkanog flis materijala.
Ne, površina foto tapeta je glatka i mat.
Zajedno sa foto tapetom isporučujemo ljepilo i upute. Ostali pribor nudimo zasebno u povoljnom paketu.
Fototapetu isporučujemo u roli na kojoj su pojedinačne trake označene i numerirane. Za neke motive možete dobiti fototapetu već izrezanu na pojedinačne dijelove. Dijelovi su numerirani radi lakšeg postavljanja. Prilažemo i upute i ljepilo za fototapetu.
Da, izradit ćemovam individualnu foto tapetu s vizualizacijom po mjeri. Ova usluga se dodatno naplaćuje. Ukoliko ste zainteresirani za foto tapetu po mjeri, kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@mivali.hr.

Tapete

Izrađujemo tapete od visokokvalitetnog premium netkanog flis materijala gramaže 185 g/m².
Ne, površina tapete je glatka i mat.
Isporučujemo ljepilo i upute za tapete. Ostali pribor nudimo zasebno u praktičnom paketu.
Tapete isporučujemo u roli od 10m. Na roli se nalazi slikovna uputa za lijepljenje tapeta. Ljepilo je uključeno u pakiranje.

Foto tapeta za vrata

Foto tapeta za vrata izrađena je od plastificirane PVC folije. Površina je mat i glatka. Fototapeta je samoljepljiva i prikladna za glatku površinu vrata.

Zidne naljepnice

Naljepnice su izrađene od izdržljivog tekstilnog materijala. Površina je glatka i mat. Tiskamo UV tiskom. Koristimo ekološke boje.
Da, možete staviti naljepnice na namještaj ili vrata. Površina mora biti očišćena, odmašćena i glatka. Manjom naljepnicom na manje vidljivom dijelu namještaja provjerite neće li naljepnica oštetiti površinu kada je odlijepite.

Posteri

Postere tiskamo na visokokvalitetnom fotografskom papiru HP Satin 230 g/m². Površina je mat ili sjajna.
Da, u našoj ponudi pronaći ćete postere koji se međusobno dobro slažu. Kreirajte niz postera na zidu u svom interijeru.
Možete odabrati okvire za postere koji savršeno odgovaraju zadanim dimenzijama. Dostupni su aluminijski okviri u različitim bojama. Okviri su za nadoplatu.

Paravani

Paravani su izrađeni od visokokvalitetnog poliesterskog platna gramaže 260 g/m2 koje je napeto preko okvira od MDF materijala. Platno je otisnuto modernom tehnologijom latex tiska. Površina je mat i glatka.
Prednji dio paravana (uključujući bočne rubove) presvučen je platnom na kojem je otisnut motiv po želji. Stražnji dio je opremljen crnom tkaninom.