Omiljene 0

Zidne slike

Goli zidovi bez slika nikome ne odaju baš dojam toploga doma, zar ne? Uljepšajte svoj dom dobro odabranom slikom. Nudimo vam širok izbor. Trenutno su najpopularnije slike na platnu.

Omiljene slike za stan

Slike za stan nudimo u širokom rasponu motiva. Njima mžete ukrasiti zidove ne samo u stanovima i kućama (posebno u dnevnim boravcima i spavaćim sobama), već i u ostalim prostorijama koje želite uljepšati dodatnim stilom i elegancijom. Zidne slike na platnu proizvodimo suvremenim tehnologijama. Motiv slike izvanredno se ističe i postaje dominantna točka interijera, pogotovo ako odaberete višedijelnu sliku.

Kod odabira motiva zidne slike birajte ne samo po vašem ukusu ali i po sobi koju želite namjestiti. Dok se slike s dinamičkim motivima, poput gradova, ljudi > ili životinja u pokretu uklapaju u dnevnu sobu, za spavaću sobu odaberite mirniji motiv da vam pruža osjećaj mira i harmonije. U modernim interijerima sjajno se ističu apstrakcija, dok za tradicijonalni dom se odlično uklapaju pejzaži.

Odaberite motiv po svojoj želji

Niste uspjeli u našem velikom izboru slika za stan i dom pronaći i odabrati onu pravu? Pošaljite nam vašu omiljenu fotografiju da vam od nje izradimo sliku na platnu. Svaki put kad vam pogled padne na nju dobar osjećaj je zagarantiran. Saznajte više ovdje.